yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın ve evgin hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu cenah bazı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara şayan şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, dışarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kanatlar içre onat yerlerde aksesuar ve hidrolik Yangın Merdiveni Kapısı kapatıcı montajı karınin dayak plakaları mevcuttur.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu ürkü olur ve bulundukları meydanı terk eylemek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle hafif kullanıma mevla olan kapılar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış katkısızlanır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet üzere faktörlere rabıtalı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının elan Yangın Merdiveni Kapısı güçlü bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Sertifikasız yangın kapıları da yakışır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve yangın kapısı bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Molekül 10- Hassaten Yangın merdiveninin her iki cenahında da duvar, grup yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet yaygınliği 80 cm evet da elan azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni esasladığı kattan bitiş acımasızna denli fasılasız halde olmalıdır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek için önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına sebep olan keyif sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en mütenasip fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page