Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve yönlü yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

En orantılı hediyeı bulmanız midein farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en elverişli yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ilgili strüktürnın emniyetliğini sağlayan bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

TSE belgesi Yangın Kapısı zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit buyurmak muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden mesul özel organizasyonlardan görüş yok etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari binasına orantılı yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına uygun türler tercih edilebilir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları kullanım yerına gereğince, rengine nazaran ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page